LEUK DAT JE ER BENT!

In de oude coöperatie in het Gelderse Loenen is Kieveen gevestigd. In het gezellige woonwarenhuis vind je alles om jouw huis te gek en sfeervol in te richten.

Je vindt een grote variëteit aan banken welke wij volledig naar jouw smaak kunnen samenstellen. Zowel in opstelling als in materialen en kleuren. Verlichting om jouw huis de juiste sfeer te geven en leuke accessoires voor de finishing touch. Kom je er zelf niet helemaal uit om je huis in te richten? Wij helpen je graag. Uiteraard bij ons in de winkel, maar we komen ook bij jou thuis om je te adviseren. In ons warenhuis vind je een divers aanbod, wat is ontstaan uit de verzamelwoede van John die Kieveen ongeveer 40 jaar geleden begon. John heeft een passie voor het verzamelen en bij elkaar zoeken van antieke, brocante, vintage en industriële meubelen en accessoires.

Samen met zijn vrouw Loes heeft hij het bedrijf uitgebouwd tot een knus maar compleet woonwarenhuis. Sheila, de dochter van de 2 oudgedienden heeft inmiddels het roer overgenomen. Gepassioneerd heeft ze, met steun van pa en malief het familiebedrijf Kieveen inmiddels omgetoverd tot een inspiratieplek waar je terecht kan voor alle trends op het gebied van wonen.

null

SHEILA SLETBEEN

Sheila is naast runnen van het bedrijf interieur stylist. Ben jij op zoek naar een nieuw, verfrissend interieur kun je dit gerust overlaten aan Sheila. Ze is graag bezig met de styling van de winkel en is drukdoende met het opzetten van haar souvenir collectie ‘Liefs uit Loenen’

null

LOES SLETBEEN

Loes is de backbone van het bedrijf en zorgt er voor ervoor dat alles gesmeerd loopt. Ze zorgt voor het ‘opgeruimde bureau’. Daarnaast is ze onze expert in verlichting. Ze helpt je bij een strak lichtplan voor elk interieur en ruimte. Staat jouw ideale lamp er niet tussen, ontwerpt ze graag op maat jouw eigen lamp.

null

JOHN SLETBEEN

John is als grondlegger van Kieveen tegenwoordig vaker te vinden in zijn eigen brocanterie. Hij is een super speurneus en scoort de leukste en meest bijzondere dingen bij elkaar! Van Groningen tot Goes, altijd op zoek naar de leukste handel van brocante, vintage en industrieel tot antiek.

null

ANNEKE VEENSTRA

Anneke is naast interieurstyliste ook ons administratief wonder. Op het moment dat je een bestelling bij ons plaatst zorgt Anneke ervoor dat het proces vlekkeloos verloopt. Van de daadwerkelijke bestelling tot het plannen van de bezorgroute. Het liefst is ze bezig met het adviseren en helpt ze graag bij het maken van je keuze.