Kom je er thuis helemaal niet uit wat betreft je inrichting of krijg je net de sfeer niet te pakken die je eigenlijk wilt? Een uitgebreid interieuradvies wordt voor jou/jullie op maat gemaakt.

Het werkt als volgt:

Één van onze interieur stylistes komt gezellig bij je op de koffie, proeft de sfeer van het huis en de mensen die er in wonen. Zelf geef je aan welke richting je ongeveer op wilt qua stijl en prijs. Moeten er items blijven en wat mag vernieuwd worden? Met alle informatie, de plattegrond van de woning en de verzamelde foto’s gaan wij aan de slag. Hieruit ontstaat een productboard van de meubels die wij in gedachten hebben voor de woning. De producten worden op maat ingetekend op de plattegrond. De uitkomst hiervan zal besproken en toegelicht worden in een volgende afspraak in onze winkel.

De kosten van dit advies zijn €199,-. Hiervoor krijg je dus een woonadvies, plattegrond van je woning met indeling én een productboard met alle items en kleurcodes. Het bedrag wat je besteed aan het interieuradvies krijg je als korting op je eventuele bestelling (de tegoedbon is inwisselbaar vanaf een bestedingsbedrag van €1.999,-).

Wil jij graag alvast een afspraak maken voor het interieuradvies? Mail ons!

Maak een afspraak!